Buss ohoj!

Tar du cykeln eller bil till pendelparkeringen och åker vidare med kollektivtrafiken? Då kan du få möjlighet att delta i projektet Buss ohoj! för att prova på vikcyklar!

Syftet med projektet Buss ohoj! är att få fler personer att genomföra hållbara kombinationsresor med hjälp av vikcyklar och kollektivtrafiken i Västra Götaland och Halland. Genom att du som deltar i projektet får låna en vikcykel, även kallad hopfällbar cykel, i tre månader kommer du att kunna ta med dig cykeln ombord och cykla hela resan!

Projektet är uppdelat i två cykelperioder, den ena med start i april och den andra med start i september. Vi letar efter dig som vill prova på hur det känns att cykla dörr till dörr med hjälp av buss, tåg, spårvagn eller båt.

Är du den vi söker? Vill du veta hur din vardag kan se ut med en cykel i bagaget? Vill du helst av allt kunna ta med dig din cykel på hela resan? Ansök senast den 20 mars!

Ansökningstiden för Buss ohoj har nu passerat. Vi har fått in många ansökningar och tackar för den fantastiska responsen!

Kontakt

Anna Gustafsson
Projektledare

E-postadress

031-335 53 34


Publicerad: 2017-03-30 14:18