Kalendrar

 = För Iphone / Ipad 
 = För mobiler med Android

 iPhones standardkalender  

 Enkel. Få vyer (lista, dag och månad) och veckovy om man vrider telefonen.


 Fotokalender

 Dagbok med månadsvy. I varje ruta går att lägga in bild, film, text och ljud. Tryck på aktuell dag för att se innehållet. Dagarna har olika färger. Fotokalendern kan användas som dagbok, som stöd för att återberätta eller att förbereda vad som skall hända. Endast iPad.  

Fotokalender - iTunes 


 Jorte Calendar 

Tydlig kalender med flera olika vyer. Aktiviteter kan markeras med olika färger. Appen finns också som widget (en aktiv ikon som visar veckodag och datum).

Jorte Calendar - iTunes 

Jorte Calendar - Google Play 


 MemoAssist  

Riktad till dig som har ADHD, Alzheimer, Asperger, Autism, Demens eller andra former av hjärnskador. MemoAssist är mycket lätt att använda och både ljud och bild kan användas för att förstärka dina egna händelser/påminnelser. 

MemoAssist - iTunes 


De tre kalendrarna ovan är på svenska och har påminnelsefunktion. De går att synkronisera med en webkalender t.ex Google calender, vilket innebär att man kan lägga in aktiviteter antingen via datorn eller telefonen. Aktiviteterna går att markera med olika färg och små symboler. Det går att lägga in återkommande aktiviteter. 


 Smooth calendar

En widget där man kan se de närmaste händelserna i sin kalender direkt på hemskärmen. Den fungerar ihop med vilken kalender man vill.

Smooth calendar - Google Play