Patientenkätundersökning Vårdval Rehab

Västra Götalandsregionen genomför regelbundet patientenkätundersökningar och här hittar du mer information och resultat.

Höga betyg för terapeuten

I stort sett är patienterna mycket nöjda med den terapeut de har träffat. Patienterna upplever att man både fått ett gott bemötande, fått tillräcklig tid med sin terapeut och fått god information om de övningar man ordineras. Allt resulterar i att nio av tio patienter helt och hållet har förtroende för sin terapeut.

Läs mer i slutrapporten via länken nedan. 

Analysrapport Vårdval Rehab – patientenkät 2015

Rehabenheter som har deltagit i patientenkätmätningen kan ta del av sin enhets resultat via webbplats www.indikator.org med individuella inloggningsuppgifter för rehabenheten. Alla enheter som deltagit i mätningen har fått inloggningsuppgifter skickade till verksamhetschef. Om dessa inloggningsuppgifter tappats bort kan verksamhetschef kontakta Indikator på E-postadress.
Kontaktperson för frågor: Karin Tidlund E-postadress

Vid frågor om undersökningen kontakta Indikator som är ansvarig
Indikator har telefontid på vardagar mellan 09.00 och 16.30 på det kostnadsfria telefonnumret 0200-58 59 60. Det går också bra att skicka e-post till E-postadress eller besöka Indikators hemsida www.indikator.org. Här finns också länkar till resultat från en del tidigare undersökning.

Senast uppdaterad: 2017-10-18 12:23