Jobba som biomedicinsk analytiker

Som biomedicinsk analytiker i Västra Götalandsregionen gör du skillnad för andra människor varje dag. Hos oss har du stora möjligheter att utvecklas både i ditt yrke och som människa – oavsett om du är ny eller erfaren i din roll som biomedicinsk analytiker.

Kärnan i arbetet som biomedicinsk analytiker är den patientnära diagnostiken. Dina arbetsuppgifter varierar beroende på var du jobbar. Utöver den patientnära diagnostiken kan du utveckla dig inom verksamhetsutveckling, forskning och utbildning eller som chef. Tillsammans med patienten bidrar du till hälsa, vård och livskvalitet i hela Västra Götaland.

Vi söker fler professionella, kreativa och engagerade medarbetare. Oavsett om du är ny eller erfaren biomedicinsk analytiker har du stora möjligheter att utvecklas hos oss – både i ditt yrke och som människa.

Sök lediga jobb i VGR

Karriärutvecklingsmodellen för biomedicinsk analytiker

Vi vill ta vara på din kompetens och skapa trygga förutsättningar för dig att göra karriär i Västra Götalandsregionen. Med karriärutvecklingsmodellen, som består av sex nivåer från nybörjare till expert, får du som biomedicinsk analytiker i Västra Götalandsregionen en individuell kompetensutvecklingsplan. Den visar vilka vägar du kan gå för att utvecklas i ditt yrke.

Läs mer om karriärutvecklingsmodellen