Jobba som medicinsk sekreterare

Som medicinsk sekreterare i Västra Götalandsregionen gör du skillnad för andra människor varje dag. Hos oss har du stora möjligheter att utvecklas både i ditt yrke och som människa – oavsett om du är ny eller erfaren i din roll som medicinsk sekreterare.

Kärnan i arbetet som medicinsk sekreterare är det administrativa patientnära arbetet. Dina arbetsuppgifter varierar beroende på var du jobbar, men framför allt arbetar du med att utföra administrativa uppgifter och medicinsk dokumentation på till exempel vårdcentral eller sjukhus. Du arbetar i team, ger service och har kontakt med patienter, och kan även diagnosklassificera. Tillsammans med patienten bidrar du till hälsa, vård och livskvalitet i hela Västra Götaland.

Vi söker fler professionella, kreativa och engagerade medarbetare. Oavsett om du är ny eller erfaren medicinsk sekreterare har du stora möjligheter att utvecklas hos oss – både i ditt yrke och som människa.

Sök lediga jobb i VGR

Karriärutvecklingsmodellen för medicinsk sekreterare

Vi vill ta vara på din kompetens och skapa trygga förutsättningar för dig att göra karriär i Västra Götalandsregionen. Med karriärutvecklingsmodellen, som består av fyra nivåer från nybörjare till expert, får du som medicinsk sekreterare i Västra Götalandsregionen en individuell kompetensutvecklingsplan. Den visar vilka vägar du kan gå för att utvecklas i ditt yrke.

Läs mer om karriärutvecklingsmodellen

Senast uppdaterad: 2018-01-16 14:59