Jobba som psykolog

Som psykolog i Västra Götalandsregionen gör du skillnad för andra människor varje dag. Hos oss har du stora möjligheter att utvecklas både i ditt yrke och som människa – oavsett om du är ny eller erfaren i din roll som psykolog.

Kärnan i arbetet som psykolog är att arbeta med individer, grupper och organisationer, inom många olika områden och i alla skeden i människors liv. Dina arbetsuppgifter varierar beroende på var du jobbar. Det finns möjlighet till psykologarbete inom bland annat primärvård, psykiatri, habilitering, somatisk vård, tandvård och företagshälsovård. Tillsammans med patienten bidrar du till hälsa, vård och livskvalitet i hela Västra Götaland.

Vi söker fler professionella, kreativa och engagerade medarbetare. Oavsett om du är ny eller erfaren psykolog har du stora möjligheter att utvecklas hos oss – både i ditt yrke och som människa.

Sök lediga jobb i VGR

Karriärutvecklingsmodellen för psykologer

Vi vill ta vara på din kompetens och skapa trygga förutsättningar för dig att göra karriär i Västra Götalandsregionen. Med karriärutvecklingsmodellen, som består av sex nivåer från nybörjare till expert, får du som psykolog i Västra Götalandsregionen en individuell kompetensutvecklingsplan. Den visar vilka vägar du kan gå för att utvecklas i ditt yrke.

Läs mer om karriärutvecklingsmodellen