Jobba som sjuksköterska

Som sjuksköterska i Västra Götalandsregionen gör du skillnad för andra människor varje dag. Hos oss har du stora möjligheter att utvecklas både i ditt yrke och som människa – oavsett om du är ny eller erfaren i din roll som sjuksköterska.

Kärnan i arbetet som sjuksköterska är omvårdnad. Dina arbetsuppgifter varierar beroende på var du jobbar, men framför allt arbetar du med att främja hälsa samt att förebygga sjukdom och ohälsa. Som sjuksköterska i Västra Götalandsregionen gör du skillnad för andra människor varje dag. Tillsammans med patienten bidrar du till hälsa, vård och livskvalitet i hela Västra Götaland.

Vi söker fler professionella, kreativa och engagerade medarbetare. Oavsett om du är ny eller erfaren sjuksköterska har du stora möjligheter att utvecklas hos oss – både i ditt yrke och som människa.

Sök lediga jobb i VGR

Karriärutvecklingsmodellen för sjuksköterskor och barnmorskor

Vi vill ta vara på din kompetens och skapa trygga förutsättningar för dig att göra karriär i Västra Götalandsregionen. Med karriärutvecklingsmodellen, som består av sex nivåer från nybörjare till expert, får du som sjuksköterska eller barnmorska i Västra Götalandsregionen en individuell kompetensutvecklingsplan. Den visar vilka vägar du kan gå för att utvecklas i ditt yrke.

Läs mer om karriärutvecklingsmodellen

I karriärutvecklingsmodellen ingår till exempel det kliniska basåret och utbildningstjänster. Ett kliniskt basår är till för dig som är nyutexaminerad sjuksköterska. Det är en introduktion som låter dig växa in i din nya roll som sjuksköterska och medarbetare i Västra Götalandsregionen. Med en utbildningstjänst kan du som har några års erfarenhet av yrket möjlighet att specialisera dig med bibehållen lön.

Läs mer om kliniskt basår

Läs mer om utbildningstjänster

Kontakt

Mejla E-postadress om du har några frågor om att jobba som sjuksköterska i VGR. Vi kan berätta om våra lediga jobb och våra olika arbetsplatser.