Anställda som slutar

Så här gör du för att ta bort anställda som slutat hos er. Det är viktigt att bara behöriga personer har tillgång till ditt företags produkter och avtal i Katalogen. Du som Rolltillsättare ansvarar för att inaktivera användare i Katalogen som inte längre arbetar i ditt företag.

Vid underhåll för Aktör i Katalogen inaktiverar du aktören genom att vid fältet "Inaktiverat" markera Ja.

Se utbildningsfilmen om att uppdatera en befintlig aktör(kräver Internet Explorer)

Inaktiverade aktörer kan inte logga in i Katalogen.

Ta bort aktören ur roller

Glöm inte att också ta bort den inaktiverade aktören ur de roller som den ingår i. I katalogen kan du se rollerna under rubriken relaterad information, längst ner i bilden under Aktörens rollförordnanden.

 Rubriken "relaterad information" i katalogen. Tryck för att se i helskärm.

Se utbildningsfilmen om att uppdatera en befintlig roll (kräver Internet Explorer)

Senast uppdaterad: 2017-10-24 08:05