Genomförda aktiviteter

Under utbildningen i Måltidskvalitet inspirerade Lill Spenninge och Maria Wilbois i konsten att skapa en positiv måltidsupplevelse.

Skolmatsakademin arrangerade lunchseminarium tillsammans med forskare från Göteborgs Universitet om begreppet ”nudging”. Vilken effekt skulle detta kunna ha i våra offentliga restauranger?

Välkomna till nätverksträff med Skolmatsakademin! Dagens tema: Integrerade och pedagogiska skolmåltider

I samarbete med Uddevalla kommun arrangerades denna föreläsningseftermiddag. Hur gör vi kloka och bra val i våra kök och restauranger?

Marks kommun och Skolmatsakademin bjöd in intresserade kockar, måltidspersonal, tjänstemän och chefer till en studiebesöksdag.

Är det sant att vegetarisk mat inte smakar lika mycket som "vanlig" mat? Vi lärde oss mer om den femte grundsmaken Umami och andra nya smaksättare!

Ett forum för fortsatt arbete med validering enligt branschmodell och kollegial handledning.

Välkomna till nätverksträff med Skolmatsakademin! Dagens tema: Svensk matproduktion idag - är svensk mat hållbar?

Den avslutande aktiviteten på höstens skolmåltidsutbyte bestod av en studiedag i Göteborg med på temat Fisk!

En praktisk dag helt tillägnad baljväxter, bönor, italienska smaksättningar och gryner av olika slag.

Till alla blivande matfotografer och stylister i de offentliga köken:

Ute är inne - inspiration kring skolträdgårdar och utomhusmatlagning

Dröm dig tillbaka - bilder från jubileumsfirandet!

Senast uppdaterad: 2017-10-18 12:29