Svensk matproduktion idag - är svensk mat hållbar?

  • Bild 1 av 3
  • Bild 2 av 3
  • Bild 3 av 3

Välkomna till nätverksträff med Skolmatsakademin! Dagens tema: Svensk matproduktion idag - är svensk mat hållbar?

Protokollfört!

På våra nätverksträffar diskuterar vi Skolmatsakademins verksamhet lokalt och centralt, vi diskuterar aktuella fokusfrågor, informerar, inspirerar och tar gemensamma beslut om nätverket framtid och aktiviteter.

Alla presentationer från dagens inbjudna gäster finner ni längst ned på denna sida.

Nedan finner ni även minnesanteckningar från dagen samt deltagarförteckningen på vilka som var där (med små avvikelser pga. sena avhopp och efteranmälningar).

Vi ses igen nästa år (höstens nätversträff utgår pga. Skolmatsakademins jubileumsfest)!

Dokumentation:

Sammanfattning >>

Deltagarförteckning 17 maj >>

Svensk matproduktion: Miljö och hållbarhet - nutid och framtid, Ulf Sonesson >>

Kött, miljö och hållbarhet - hur får vi det att hänga ihop? Birgit Landquist >>

Hur lever lantbruksdjuren, Stefan Gunnarsson >>

Förutsättningar för ökad konsumtion av lokalt producerad mat i våra skolkök, Pernilla Fischerström >>

Pilotprojektet Validering Kock 2.0, Gunilla Eek & Marina Nilsson >>

Här hittar ni inbjudan som gick ut inför nätverksträffen >>

Senast uppdaterad: 2017-10-18 12:22