Sökes: Engagerad verksamhetsledare

Vi söker en ny verksamhetsledare till Skolmatsakademin, med stort engagemang för skolmåltiden och personerna som varje dag, runt om i Västra Götaland, jobbar med goda, näringsriktiga och miljöanpassade måltider. Välkommen in med din ansökan senast den 13 augusti.

Är du den vi söker?

Den som ska vara verksamhetsledare på Skolmatsakademin måste ha stort engagemang för skolmåltiden och personerna som varje dag runt om i Västra Götaland jobbar med våra goda, näringsriktiga och miljöanpassade måltider. Du behöver ha kunskap om området, vara kommunikativ, kunna planera och arbeta strukturerat och inte minst ha en god samarbetsförmåga. I rollen är det viktigt att vara lyhörd för kommunernas utvecklingsbehov.

Placeringsort: Göteborg.
Arbetsgivare: RISE

Tjänsten är tillsvidare på heltid, tillträde snarast efter överenskommelse.

För rätt person så är detta ett roligt, omväxlande, utmanande (självklart på ett bra sätt), socialt och lärorikt uppdrag att inneha.  Vill du känna att du arbetar med något utvecklande och något som faktiskt gör skillnad så rekommenderar vi dig starkt att söka tjänsten som Skolmatsakademins nya verksamhetsledare!

Klicka här för att läsa mer om tjänsten och ansöka direkt!

Sista ansökningsdag är 2017-08-13.

Vad är Skolmatsakademin?

Skolmatsakademin är ett regionalt kunskapsnätverk inom Västra Götaland som har funnits sedan 2006. Nätverkets mål är att genom olika typer av kunskapshöjande initiativ, utvecklingsinriktade projekt och kommunikativa insatser, främja skolmåltiden och goda matvanor i skolan. Vi vill förmedla en positiv attityd till dagens moderna skollunch och samtidigt öka kunskapen om hur valet av livsmedel påverkar vår hälsa och miljö.
Skolmatsakademin drivs och finansieras av Västra Götalandsregionen tillsammans med cirka 50 kommuner och kunskapsförbund inom Västra Götaland. Värdorganisation är RISE Jordbruk och Livsmedel och det är också på RISE som du kommer att ha din arbetsplats. På RISE verkar du i en miljö där forskning, innovation och samhällsutveckling går hand i hand och på RISE Jordbruk och livsmedel arbetar några av Sveriges främsta experter inom området. 

 

Senast uppdaterad: 2017-06-29 19:33