Kulturting Västra Götaland

Är du politiker eller tjänsteperson inom region, kommunalförbund eller kommun och arbetar med kulturfrågor, samhällsbyggnadsfrågor eller näringslivsfrågor? Välkommen till Kulturting Västra Götaland 2017!

Runt om i världen höjs röster för att bygga murar och förstärka gränser. När Västra Götalandsregionen nu bjuderin till Kulturting står istället samverkan i fokus. För en hållbar samhällsutveckling krävs samverkan.

Följ konferensen på vår webb:

www.vgregion.se/kultur/kulturtingwebb

Västra Götalandsregionens Kulturting 2017 kommer därför att handla om kulturpolitik och samverkan mellan olika aktörer: mellan stat, region, kommuner och kommunalförbund, mellan Västra Götalandsregionens olika verksamheter, mellan offentliga, privata och ideella krafter och inte minst om kultursektorns samverkan med andra samhällsaktörer.

Kulturting Västra Götaland 2017 arrangeras på uppdrag av Västra Götalandsregionens kulturnämnd, i samverkan med Kultur i Väst och Västarvet. Syftet är att skapa en gemensam mötesplats för inspiration, kunskap och dialog om kulturpolitik ur ett kommunalt och regionalt perspektiv.

Kulturting Västra Götaland är tänkt som en regelbundet återkommande kulturpolitisk mötesplats. Den 20 april 2017 går det första Kulturtinget av stapeln i Göteborg.

Välkommen!

Senaste nytt från Kulturting Västra Götaland 2017

Följ Kulturting Västra Götaland 2017 live på vår hemsida!

Nu kan du läsa programmet till Kulturting Västra Götaland 2017.

Huvudtalare till Kulturting Västra Götaland 2017 är Karin Wahlén och Martin Nyström.

Vi öppnar nu för anmälan till Kulturting Västra Götaland 2017!

Är du politiker eller tjänsteperson inom region, kommunalförbund eller kommun? Arbetar du med kulturfrågor, samhällsbyggnadsfrågor eller näringslivsfrågor? Boka in 20 april i kalendern redan nu.

Snabbinfo

  • Kulturting Västra Götaland 2017
  • 20 april
  • 09.00 - 16.30
  • Gothia Towers Göteborg
  • Arrangeras av kulturnämnden i samverkan med Kultur i Väst och Västarvet

Kontakt

Jesper Eng
Nätverkstan kultur
E-postadress 

Senast uppdaterad: 2017-10-18 12:33