Uppdrag: verksamhet av hög kvalitet

Habilitering & Hälsa är en del av Västra Götalandsregionen. Vi är drygt tusen anställda inom olika yrkeskategorier som arbetar med habilitering, syn-, hörsel- och tolkverksamhet. Genom samverkan och ett utvecklingsinriktat, tvärprofessionellt arbete bidrar vi till ökad delaktighet för individen. Vi skapar möjligheter!


Aktuellt inom Habilitering & Hälsa

Habilitering & Hälsa ger stöd och behandling till personer med funktionsnedsättning. Vi hjälper dig att behålla och utveckla förmågor som rörelse, språk, syn, hörsel och tal men också social förmåga. Du kan till exempel få hjälpmedel och råd inför bostadsanpassning och annan miljöanpassning. Vi ger också stöd till föräldrar och andra närstående.

Följ oss gärna i sociala medier! Vi har två Facebook-konton. Ett för hela Habilitering & Hälsa och ett för Döv- och dövblindteamet. Är du intresserad av lediga tjänster och hur vi jobbar finns vi på Linkedin.

Habilitering & Hälsa Facebook

Döv- dövblindteamet Facebook

Linkedin


uiqt|wB%wmjjoz}xx5pwpH%vozmoqwv5{m%wmjjoz}xx5pwpH%vozmoqwv5{muiqt|wBui|{5wtwn5tiz{{wvH%vozmoqwv5{mui|{5wtwn5tiz{{wvH%vozmoqwv5{m