Välkomna till konferensen Forum för det civila samhället

– Direktsänd dialog med regerigen

Västra Götalands Bildningsförbund och Västra Götalandsregionen bjuder in till en regional konferens på temat:

Se sändningen från Forum Civila samhället här

Se intervjuer på youtube från eldsjälar i civilsamhället

Sändningen från Forum Civila samhället

Konferensen i Västra Götaland är på Hjälmareds folkhögskola. Den kommer att följa Folkbildningsrådets huvudkonferens och förmiddagsprogram via en direktsänd webbsändning och avslutas med workshops, på plats, med anknytning till frågorna.

Konferensen vänder sig till alla verksamma studieförbund, folkhögskolor och deras medlemsorganisationer, som är viktiga företrädare för civila samhället, samt regionala/lokala beslutsfattare och tjänstemän inom Västra Götaland.

Vi i Västra Götaland medverkar och påverkar frågan genom att lämna synpunkter och förslag som vidareförmedlas direkt till Folkbildningsrådets konferens i Stockholm, genom e-post, twitter, facebook och livechat, som sedan bearbetas och vidareförmedlas till regeringen.

Trådlöst nätverk för internetuppkoppling och datorer kommer att finnas tillgängligt i konferenslokalen, men ta gärna med egen dator.

Vi vill höra din röst!!!

Denna konferens är ett avstamp för en gemensam utveckling i Västra Götaland kring civila samhället och de ideella krafterna.

Varmt välkomna!

Läs mer

Folkbildningsrådet arrangerar huvudkonferensen på regeringens uppdrag.

Konferensen genomförs i Stockholm och vänder sig till alla intresserade inom det civila samhället. För att så många som möjligt ska få del av innehållet och framför allt lämna

Inbjudan konferens civila samhället.pdf

Konferensinformation

Tisdagen den 14 dec -10
Kl. 9.00 – 13.00
Drop-in-kaffe från 8.30
Avslutas med lunch 13.00

Hjälmareds folkhögskola

Alingsås www.hjalmared.se
Anmäl senast den 6 dec till:
Västra Götalands Bildningsförbund
www.vgb.nu
 
0511-13465

Kostnadsfri konferens. Antalet platser är begränsade

uiqt|wBqvnwH%voj5v}qvnwH%voj5v}uiqt|wB&rw{m5tio}vi{4%vizoi{H%vozmoqwv5{mrw{m5tio}vi{4%vizoi{H%vozmoqwv5{muiqt|wBjrwzv5{swoH%vozmoqwv5{mjrwzv5{swoH%vozmoqwv5{muiqt|wBxw{|H%vozmoqwv5{mxw{|H%vozmoqwv5{m