Jobba som sjuksköterska

Tillsammans med patienten skapar vi hälsa, vård och livskvalitet i Västra Götaland. Som sjuksköterska gör du skillnad för andra människor varje dag. Hos oss i Västra Götalandsregionen (VGR) har du stora möjligheter att utvecklas både i ditt yrke och som människa – oavsett om du är ny eller erfaren i din roll som sjuksköterska.

Sök jobb i VGR

Är du ny sjuksköterska?

Möt Jimmy och Sofie. När de blev klara med sina studier började de som sjuksköterskor hos oss. I filmen berättar de om den trygghet och självsäkerhet de känner efter att ha gått det kliniska basåret.

Vi söker fler professionella, kreativa och engagerade medarbetare. Som nyutexaminerad sjuksköterska har du mycket att bidra med. Det vill vi ta vara på. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete med många möjligheter. Hos oss har du chansen att utvecklas.

En trygg start i yrkeslivet

Det är viktigt att du känner dig trygg i din roll som sjuksköterska. När du börjar som nyutexaminerad sjuksköterska hos oss genomgår du ett kliniskt basår. Det är en introduktion som låter dig växa in i din nya roll som sjuksköterska och medarbetare i Västra Götalandsregionen.

Läs mer om kliniskt basår

Vi vill skapa förutsättningar för dig att göra karriär i VGR. Med karriärutvecklingsmodellen, som består av sex nivåer från nybörjare till expert, får du en individuell kompetensutvecklingsplan. Den visar vilka vägar du kan gå för att utvecklas i ditt yrke. Det kliniska basåret är den första nivån i karriärutvecklingsmodellen.

Läs mer om karriärutvecklingsmodellen

Är du erfaren sjuksköterska?

Möt Hanna som är en av våra erfarna sjuksköterskor. I filmen berättar hon om vilka möjligheter du har att utvecklas som sjuksköterska i VGR.

Vi söker fler professionella, kreativa och engagerade medarbetare som vill utveckla vården tillsammans med oss. Den erfarenhet och trygghet som du har efter några år i yrket vill vi ta vara på. Hos oss får du ett stimulerande arbete där du ständigt kan utvecklas, både i ditt yrke och som människa.

Utvecklas i din karriär

Vi vill skapa förutsättningar för dig att göra karriär i VGR. Med karriärutvecklingsmodellen, som består av sex nivåer från nybörjare till expert, får du som sjuksköterska eller barnmorska en individuell kompetensutvecklingsplan. Den visar vilka vägar du kan gå för att utvecklas i ditt yrke.

Läs mer om karriärutvecklingsmodellen

Du kan även få möjligheten att specialisera dig genom en så kallad utbildningstjänst. Då jobbar du deltid med ditt vanliga kliniska arbete samtidigt som du studerar på halvfart till specialistsjuksköterska eller barnmorska.

Läs mer om utbildningstjänster

Bo och jobba i Västra Götaland

Möt Hanna som är en av våra erfarna sjuksköterskor. I filmen berättar hon om vad vi som Sveriges största arbetsgivare kan erbjuda dig.

Västra Götalandsregionen är landets största arbetsgivare med flera hundra arbetsplatser. Vi erbjuder dig trygghet, utmaningar och ett arbete där du gör skillnad för andra människor varje dag. Vi behöver dig och vill att du ska trivas hos oss. Här ska du kunna utvecklas, göra karriär och till och med testa något nytt – utan att byta arbetsgivare.

Var vill du jobba i VGR?

Genom regionens storlek har du tillgång till en stor arbetsmarknad där du kan välja flera olika vägar för din karriär. Med bra pendlingsmöjligheter och goda förbindelser har du tillgång till en stor intern arbetsmarknad som ger dig många möjligheter och kontakter. Hos oss kan du hitta din väg.

Karta över sjukhus i VGR

På kartan kan du klicka dig vidare till respektive sjukhus i Västra Götalandsregionen. Där kan du få mer information och söka lediga tjänster. Närhälsan har så många mottagningar att de inte ryms på en karta, mer information om Närhälsan och lediga tjänster hittar du här:

Jobba i Närhälsan

Var vill du jobba?

Kontakt

Mejla oss om du har några frågor om att jobba som sjuksköterska i VGR. Vi kan berätta om våra lediga jobb och våra olika arbetsplatser.

E-post:  

Skriv om du vill bli kontaktad via mejl eller telefon.

Läs mer om våra sjukhus och Närhälsans mottagningar:

Alingsås lasarett

Angereds Närsjukhus

Frölunda Specialistsjsukhus

Kungälvs sjukhus

NU-sjukvården

Närhälsan primärvård

Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Skaraborgs Sjukhus

Södra Älvsborgs Sjukhus

uiqt|wB{r}s{sw|mz{siH%vozmoqwv5{m{r}s{sw|mz{siH%vozmoqwv5{muiqt|wBswvkmzvswv|wzm|5pzH%vozmoqwv5{mswvkmzvswv|wzm|5pzH%vozmoqwv5{muiqt|wBpz{|zi|moq{siH%vozmoqwv5{mpz{|zi|moq{siH%vozmoqwv5{muiqt|wBxw{|H%vozmoqwv5{mxw{|H%vozmoqwv5{m