Möt några av våra medarbetare!

Vi behöver medarbetare med kompetens, passion och engagemang för att lyckas. Vi tror på din inneboende kraft. Våra utvecklings- och karriärvägar är många och går både vertikalt och horisontellt. Hos oss kan du göra skillnad oavsett vilket jobb du har.

Hur är det egentligen att arbeta som sjuksköterska inom Västra Götalandsregionen? Möt några av våra medarbetare som berättar om sina jobb.

Hanna gör skillnad i Uddevalla

Det här är Hanna Didriksson. Som sjuksköterska på ortopedkliniken i NU-sjukvården möter hon ofta människor som är rädda och har ont. Genom att svara på frågor och hjälpa till att tolka olika besked som läkaren gett, fungerar hon som en trygg länk genom hela vårdförloppet.

Jenny gör skillnad i Lidköping

Det här är Jenny Grönberg. Som sjuksköterska på vuxenpsykiatriska öppenvårdsmottagningen på Skaraborgs Sjukhus möter hon varje dag patienter med någon form av psykisk ohälsa. Hennes jobb är att finnas som stöd och motivation för patienten, både i enskilda samtal, gruppsamtal och genom rådgivning via telefon.

Jimmy gör skillnad i Göteborg

Det här är Jimmy Holmström. Som röntgensjuksköterska på Radiologi Sahlgrenska Universitetssjukhuset i Göteborg möter han patienter med olika skador i alla åldrar. I Västra Götalandsregionen ser han möjlighet till utveckling både på ett personligt plan och i karriären.

Linda gör skillnad i Borås

Det här är Linda Jensen. Som barnmorska på kvinnokliniken på Södra Älvsborgs Sjukhus följer hon kvinnor genom hela förlossningsarbetet. Här har hon möjlighet att kombinera det traditionella barnmorskearbetet med den högteknologiska och medicinska vården.

Maria gör skillnad i Uddevalla

Det här är Maria Klintberg. Som sjuksköterska på MÄVA i NU-sjukvården jobbar hon med medicinsk akutsjukvård för patienter som är äldre än 75 år. Genom att kombinera jobbet med rollen som inskrivningssjuksköterska, kan hon följa patienten från första kontakt med avdelningen till hemgång.

Marléne gör skillnad i Borås

Det här är Marléne Eriksson. Som barnmorska på kvinnokliniken på Södra Älvsborgs Sjukhus hjälper hon mammor och barn där det har uppstått problem med amningen. Genom samtal och rådgivning knyter hon nära relationer med familjerna som behöver stöd.

Sofia och Anne gör skillnad i Skövde

Det här är Sofia Wallin och Anne Melbe. Som barnmorskor på förlossningsavdelningen på Skaraborgs Sjukhus vägleder de blivande föräldrar och hjälper barn till världen varje dag. Det är ofta ett glädjefyllt arbete där det verkligen händer saker.

Pelle gör skillnad i Göteborg

Det här är Pelle Lindström. Som specialistsjuksköterska inom barn och ungdom på Barncancercentrum på Sahlgrenska universitetssjukhuset arbetar han med barn som har cancer. Eftersom barn inte är som vuxna, kräver jobbet ibland kreativa lösningar som såpbubblor eller film för att distrahera och lugna patienterna.

Gittan gör skillnad i Uddevalla

Det här är Gittan Torin. Som sjuksköterska på GOA i NU-sjukvården jobbar hon med geriatrisk ortopedi för patienter som är äldre än 69 år. Gittan är stolt över att vara sjuksköterska, ett jobb som för henne innebär ständig utveckling, fina möten med patienter och glädje på arbetsplatsen.

uiqt|wBswvkmzvswv|wzm|5pzH%vozmoqwv5{mswvkmzvswv|wzm|5pzH%vozmoqwv5{muiqt|wBpz{|zi|moq{siH%vozmoqwv5{mpz{|zi|moq{siH%vozmoqwv5{muiqt|wBxw{|H%vozmoqwv5{mxw{|H%vozmoqwv5{m