Prenumerera på pressmeddelanden

Den som vill prenumera på pressmeddelanden från Västra Götalandsregionens verksamheter måste anmäla sin prenumeration i något av verksamheternas pressrum. Tjänsten tillhandahålls av företaget Cision.

Gör så här:

1. Gå till något av VGR:s pressrum exempelvis koncernkontorets pressrum. Fler pressrum finns på pressmeddelandesidan.

2. Uppe till höger i pressrummen finns rubriken "Prenumerera". Under rubriken finns tre klickbara symboler. Den första symbolen, som liknar ett brev, är anmälan för mailprenumeration. Den andra är för prenumeration med RSS. Den tredje för att lägga till en favorit i webbläsaren.

3. För prenumeration med mail, klicka på den första symbolen. Nu öppnas en ruta där du kan fylla i namn och e-post. När du fyllt i uppgifterna, klicka på prenumerera. 

4. Efter anmälan får du ett mail med en länk för att bekräfta din prenumeration. 

5. Efter att du bekräftat prenumerationen får du ytterligare ett mail med en länk för att hantera din prenumeration. Klicka på länken. Du kommer nu till din egen prenumerationssida där du kan lägga till och avsluta prenumerationer. Din anmälan om prenumeration är klar för denna gång. Om du spar länken kan du när som helst gå tillbaka till din sida och ändra dina prenumerationer.

6. Om du vill anmäla ytterligare prenumerationer och inte sparat länken kan du alltid genomföra steg 1-5 ovan igen. Prenumerationerna är kopplade till den maliadress du angivit vilket gör att du även vid en ny anmälan kommer att återkomma till din egen prenumerationssida igen.

Du kan när som helst avsluta dina prenumerationer via den länk som följer med varje pressmeddelande från Västra Götalandsregionen.

uiqt|wB&vqkti{5{iu{qwmH%vozmoqwv5{mvqkti{5{iu{qwmH%vozmoqwv5{muiqt|wB%wmjjzmlis|qwv5%vozH%vozmoqwv5{m%wmjjzmlis|qwv5%vozH%vozmoqwv5{muiqt|wBxw{|H%vozmoqwv5{mxw{|H%vozmoqwv5{m