Publikationer, rapporter och statistik

www.vgregion.se/regionanalys

Kollage-rapporterHär finns länkar till ett antal databaser med statistik på regional nivå. Här hittar du också de rapporter och analyser som regionutvecklings-sekreteriatets olika enheter har publicerat.

Det är oftast enheten analys och uppföljning på regionutvecklingsekreteriatet som har hand om dessa uppgifter.

Statistik och databaser

Strategin för tillväxt och utveckling i Västra Götaland

Publikationer och rapporter

 

 

Ladda ner appen Fakta Västra Götaland

Omslag Fakta VG

Fakta Västra Götaland är en app som är fullspäckad med fakta, diagram, kartor och tabeller. Den beskriver nuläget och de senaste årens utveckling i Västra Götaland. Du får ett urval av senast tillgängliga fakta och statistik om de tre dimensionerna (den ekonomiska, den sociala och miljödimensionen) och de fem fokusområdena (näringsliv, kompetens och kunskapsutveckling, infrastruktur och kommunikationer, kultur samt hälsa) som ”Vision Västra Götaland” bygger på.

Läs mer och ladda ner Fakta Västra Götaland för olika operativsystem

Relaterat

Kontakt

Kontaktuppgifter till avdelningen data och analys

 


 

Beställ publikationer i tryckt format

 


 

Vision Västra Götaland

Vision Västra Götaland, framsida

Vision Västra Götaland är plattformen för arbetet att stärka Västra Götaland som en attraktiv region att bo och verka i. Klicka på bilden för mer information.


uiqt|wBuwvqki5muiv}mt{{wvH%vozmoqwv5{muwvqki5muiv}mt{{wvH%vozmoqwv5{muiqt|wBnzmlzqs5ilwtn{{wvH%vozmoqwv5{mnzmlzqs5ilwtn{{wvH%vozmoqwv5{muiqt|wBxw{|H%vozmoqwv5{mxw{|H%vozmoqwv5{m