Pedodonti

Pedodonti (barn- och ungdomstandvård) är den specialitet inom tandvården som arbetar med tandvård för barn och ungdomar med särskilda behov upp till 19 år.

Hos oss träffar du erfaren tandvårdspersonal som ger dig ett personligt bemötande, bra service och självklart trygg och säker tandvård av god kvalitet.

Folktandvårdens mottagningar för pedodonti hittar du här nedan eller via länken till höger på sidan.

Specialistkliniken för pedodonti i Borås

Specialistkliniken för pedodonti, Odontologen i Göteborg

Specialistkliniken för pedodonti i Mölndal

Specialistkliniken för pedodonti i Skövde

Specialistkliniken för pedodonti SU/Östra sjukhuset Göteborg

Specialistkliniken för pedodonti i Uddevalla

 

Remisser

Det behövs remiss för undersökning och/eller behandling på våra specialistkliniker. Vi tar emot remisser från såväl tandvård som övrig hälso- och sjukvård, både offentlig och privat. Det går även att skicka en egen vårdbegäran.

Remiss och egen vårdbegäran

Tolk

Om du är osäker på språket eller har en hörselskada eller talskada har du rätt till tolk utan kostnad. Meddela oss om att du vill ha tolk så ordnar vi det.

För vårdgivare

Vi erbjuder patientrelaterade konsultationer på allmäntandvårdsklinik och auskultation på specialistklinik för behandlare från allmäntandvården. Vid önskemål om konsultation eller auskultation, kontakta aktuell klinik. Du kan även skicka en konsultationsremiss, som kan besvaras utan att patienten behöver tid för undersökning och/eller behandling på specialistkliniken.

uiqt|wBqvnw5nwts|ivl%vizlmvH%vozmoqwv5{mqvnw5nwts|ivl%vizlmvH%vozmoqwv5{m