Boka om din tid

Till enkäten

Du som har fått ett lösenord på ditt tidkort eller ditt kallelsebrev har här möjlighet att boka om din tid. Den nya tiden bekräftas och gäller direkt.

Finns inget lösenord på tidkort/kallelsebrev går det inte att omboka tiden via internet utan du måste kontakta kliniken via telefon eller e-post för att ändra tiden. Kontaktuppgifter finns på kliniken/mottagningens webbsida.

Hitta mottagning

Om du har fått ett lösenord kan du logga in nedan genom att ange ditt födelsedatum, lösenord från tidkort/kallelsebrev och följ sedan instruktionen.

 

Logga in här 

 

Födelsedatum (ÅÅÅÅMMDD)


Lösenord (Se tidkort/kallelse)


Undantag

Återstår det bara två dagar till din inbokade tid ber vi dig att istället kontakta din klinik via telefon för att byta tid. Samma gäller för dig som har flera planerade tider i din behandling. Via länken ovan finner du kontaktuppgifter till din klinik/mottagning. 

Avboka din tid

För att avboka en tid kontaktar du kliniken som har skickat dig en kallelse.

Läs mer om vad som gäller vid avbokning/återbud

Är du född 1992?

För dig som har fyllt eller fyller 24 i år är det sista året med kostnadsfri tandvård. Tänk på att du själv betalar för din tandvård om du bokar om din tid till efter årsskiftet.

uiqt|wBqvnw5nwts|ivl%vizlmvH%vozmoqwv5{mqvnw5nwts|ivl%vizlmvH%vozmoqwv5{muiqt|wBrmvv%y5mzspwtuH%vozmoqwv5{mrmvv%y5mzspwtuH%vozmoqwv5{m