Folktandvården Kvillebäcken

Välkommen till Folktandvården Kvillebäcken

Folktandvården Kvillebäcken är en klinik på Hisingen i Göteborg. Kliniken ligger vid Hjalmar Brantingsplatsen mellan Backaplan och Kville saluhall - ett läge som erbjuder flera olika möjligheter att enkelt ta sig till kliniken.

Hos oss får du ett personligt bemötande, bra service och självklart säker och trygg tandvård av god kvalitet. Vi hjälper både vuxna och barn med det mesta från en vanlig undersökning till mer komplicerad tandvård och vi har nära samarbete med våra specialister.

Vi ger dig två års garanti på fyllningar, kronor och broar och ett års garanti på proteser. 

Om du är osäker på språket eller har en hörselskada eller talskada har du rätt till tolk utan kostnad. Meddela oss om du vill ha tolk så ordnar vi det.

Klinikchef: Carina Bissmarck-Lindberg

Folktandvårdens utvecklingsklinik

I direkt anslutning till allmäntandvårdskliniken i Kvillebäcken ligger Folktandvårdens utvecklingsklinik. Här bedriver Folktandvården Västra Götaland utvecklingsarbete tillsammans med life science-företag, entreprenörer, industrin och andra aktörer inom tandvårds- och hälsoområdet.

Läs mer om Folktandvårdens utvecklingsklinik

Frisktandvård – till fast pris per månad

Vi erbjuder Frisktandvård som innebär att du betalar lite per månad för din tandvård. Kostnaden per månad baseras på det skick dina tänder befinner sig i och ligger mellan 50 till 897 kronor.

Det mesta ingår i Frisktandvård

I Frisktandvård ingår undersökningar, akuttandvård, lagningar, specialisttandvård, kirurgi och andra behandlingar. Du får även ett personligt egenvårdsprogram.

10 % rabatt på tandvårdsprodukter

Som frisktandvårdskund hos Folktandvården Västra Götaland har du 10 % rabatt på alla tandvårdsprodukter som finns att köpa på våra kliniker.

Läs mer om Frisktandvård 

Kontakta oss

Telefonnummer
010 - 4418330
Telefontid
Måndag-Torsdag 07:00-18:45
Fredag 07:00-14:00
E-post

Besök

Öppettider
Måndag-Torsdag 07:00-19:00
Fredag 07:00-13:00
Besöksadress
Borstbindaregatan 6
417 22 Göteborg
uiqt|wBn|%v5i|%v5s%vqttmjiksmvH%vozmoqwv5{mn|%v5i|%v5s%vqttmjiksmvH%vozmoqwv5{muiqt|wB5