Akuttandvården i Göteborg

besök hos tandläkaren 

Vid akuta besvär ska du i första hand vända dig till din vanliga tandläkare eller tandläkarmottagning. Klicka på "Hitta mottagning" i vänstermenyn för att få kontaktuppgifter till din mottagning.

Är din vanliga mottagning stängd eller saknar du tandläkare? Då är du välkommen att ringa till Folktandvårdens akuttandvård.

Akuttandvården är en av Göteborgs största tandvårdsmottagningar och ligger centralt i Göteborg för att du enkelt ska kunna ta dig hit. Hos oss arbetar många erfarna tandläkare och vi har nära kontakt med Folktandvårdens specialister. Vi hjälper både vuxna och barn, alla dagar om året.

Du kan söka dig hit om du eller ditt barn har akuta problem eller via remiss från din vanliga tandläkare. Observera att du först måste ringa till kliniken för att boka en tid. Vid olycksfall eller tandvärk när mottagningen är stängd, ring 1177 för sjukvårdsrådgivning. 

Klinikchef: Peter Stensjö

 

Vad gör jag om mitt barn har slagit ut en tand?

 

Läs om tandvärk

 

Akuttandvård ingår i Frisktandvård

Frisktandvård – till fast pris per månad

Vi erbjuder Frisktandvård som innebär att du betalar lite per månad för din tandvård. Kostnaden per månad baseras på det skick dina tänder befinner sig i och ligger mellan 50 till 897 kronor.

Det mesta ingår i Frisktandvård

I Frisktandvård ingår undersökningar, akuttandvård, lagningar, specialisttandvård, kirurgi och andra behandlingar. Du får även ett personligt egenvårdsprogram.

10 % rabatt på tandvårdsprodukter

Som frisktandvårdskund hos Folktandvården Västra Götaland har du 10 % rabatt på alla tandvårdsprodukter som finns att köpa på våra kliniker.

Läs mer om Frisktandvård 

Kontakta oss

Telefonnummer
010 - 4418800
Telefontid
Måndag-Fredag 08:00-20:00
Lördag-Söndag 08:00-16:00
E-post
Postadress
Akuttandvård
Odinsgatan 10
411 03 Göteborg

Besök

Öppettider
Måndag-Fredag 08:00-20:00
Lördag-Söndag 08:00-16:00
Besöksadress
Odinsgatan 10
411 03 Göteborg
uiqt|wBn|%v5i|l5ow|mjwzoH%vozmoqwv5{mn|%v5i|l5ow|mjwzoH%vozmoqwv5{muiqt|wB5