För dig som är patient

När får jag behandling?

Behandling sker någon gång mellan klockan 09.00-11.30 och 13.30–16.00 under terminstid. Terminen pågår från mitten av augusti till slutet av december och från mitten av januari till början av juni.

Vad gäller om jag inte kan komma?

Det är viktigt att du lämnar återbud om du inte kan komma så att vi kan kalla någon annan den tiden. Återbud efter kl. 08.00 samma dag som besöket debiteras enligt Folktandvårdens prislista. Om du uteblir eller lämnar återbud upprepade gånger måste vi avskriva dig.

Hur gör jag för att boka eller boka av en tid?

Du är välkommen att höra av dig till oss via mail eller telefon. Kontaktuppgifter till kliniken finns via länken till höger.

Vad kostar det?

Som patient hos oss betalar du ungefär halva kostnaden jämfört med allmäntandvårdens prislista hos Folktandvården Västra Götaland.

Hur betalar jag?

Du betalar för varje debiterat besök. Du kan betala kontant eller med betalkort. Det finns möjlighet att betala i förskott och det rekommenderar vi att du gör vid protetisk behandling.

Vilka behandlingar görs på utbildningskliniken?

Studenterna behöver träna på många olika behandlingar under sin utbildning. Det kan vara allt från att laga hål i tänderna till mer komplicerade behandlingar.

Vad händer när behandlingen är avslutad?

Efter ett kontrollbesök skrivs du ut från kliniken och är välkommen till någon av våra övriga mottagningar inom Folktandvården.

Om jag inte är nöjd?

Om du inte är nöjd med din behandling på utbildningskliniken är du välkommen att kontakta klinikchef Åsa Leonhardt,  .

uiqt|wBi{i5tmwvpizl|H%vozmoqwv5{mi{i5tmwvpizl|H%vozmoqwv5{muiqt|wBxi}ti5{%vivy}q{|H%vozmoqwv5{mxi}ti5{%vivy}q{|H%vozmoqwv5{m