Folktandvården Kungshamn

Vi har flyttat till tillfälliga lokaler på Sandbogengatan 36 för att renovera vår klinik på Hvitfeldtsgatan 23. Vi räknar med att flytta tillbaka igen våren 2018 och ser fram emot att välkomna dig till de nyrenoverade lokalerna. Under tiden är du varmt välkommen till vår tillfälliga klinik.

Hos oss på Folktandvården Kungshamn får du ett personligt bemötande, bra service och självklart säker och trygg tandvård av god kvalitet. Vi hjälper både vuxna och barn med det mesta från en vanlig undersökning till mer komplicerad tandvård och vi har nära samarbete med våra specialister.

Hos oss får du två års garanti på fyllningar, kronor och broar och ett års garanti på proteser.

Om du är osäker på språket eller har en hörselskada eller talskada har du rätt till tolk utan kostnad. Meddela oss om att du vill ha tolk så ordnar vi det.

Klinikchef: Maria Turesson

Frisktandvård – till fast pris per månad

Vi erbjuder Frisktandvård som innebär att du betalar lite per månad för din tandvård. Kostnaden per månad baseras på det skick dina tänder befinner sig i och ligger mellan 50 till 897 kronor.

Det mesta ingår i Frisktandvård

I Frisktandvård ingår undersökningar, akuttandvård, lagningar, specialisttandvård, kirurgi och andra behandlingar. Du får även ett personligt egenvårdsprogram.

10 % rabatt på tandvårdsprodukter

Som frisktandvårdskund hos Folktandvården Västra Götaland har du 10 % rabatt på alla tandvårdsprodukter som finns att köpa på våra kliniker.

Läs mer om Frisktandvård 

Kontakta oss

Telefonnummer
010 - 4419220
Telefontid
Måndag-Torsdag 07:20-16:40
Fredag 07:20-15:40
E-post

Besök

Öppettider
Måndag-Torsdag 07:00-17:00
Fredag 07:00-16:00
Besöksadress
Sandbogengatan 36
456 31 Kungshamn
uiqt|wBn|%v5s}vo{piuvH%vozmoqwv5{mn|%v5s}vo{piuvH%vozmoqwv5{muiqt|wB5