Folktandvården Vårgårda

 

Välkommen att boka tid hos oss

Vi på Folktandvården Vårgårda tar emot både nya och befintliga kunder som vill boka tid för en undersökning. Hos oss får du ett personligt bemötande, bra service och självklart säker och trygg tandvård av god kvalitet. Vi hjälper både vuxna och barn med det mesta från en vanlig undersökning till mer komplicerad tandvård och vi har nära samarbete med våra specialister.

Hos oss får du två års garanti på fyllningar, kronor och broar och ett års garanti på proteser.

Om du är osäker på språket eller har en hörselskada eller talskada har du rätt till tolk utan kostnad. Meddela oss om att du vill ha tolk så ordnar vi det.

Klinikchef: Lisbeth Svalander

Frisktandvård – till fast pris per månad

Vi erbjuder Frisktandvård som innebär att du betalar lite per månad för din tandvård. Kostnaden per månad baseras på det skick dina tänder befinner sig i och ligger mellan 50 till 897 kronor.

Det mesta ingår i Frisktandvård

I Frisktandvård ingår undersökningar, akuttandvård, lagningar, specialisttandvård, kirurgi och andra behandlingar. Du får även ett personligt egenvårdsprogram.

10 % rabatt på tandvårdsprodukter

Som frisktandvårdskund hos Folktandvården Västra Götaland har du 10 % rabatt på alla tandvårdsprodukter som finns att köpa på våra kliniker.

Läs mer om Frisktandvård 

Kontakta oss

Telefonnummer
010 - 4419777
Telefontid
Måndag-Torsdag 07:30-16:45
Fredag 07:30-15:00
E-post

Besök

Öppettider
Måndag-Torsdag 07:30-16:45
Fredag 07:30-15:00
Besöksadress
Centrumgatan 2
447 31 Vårgårda
uiqt|wB%vizoizli5n|%vH%vozmoqwv5{m%vizoizli5n|%vH%vozmoqwv5{muiqt|wB5