För dig som läser till tandhygienist

Folktandvården Västra Götaland ordnar praktik, så kallad verksamhetsförlagd utbildning, för dig som läser till tandhygienist vid Göteborgs universitet. Dessutom ordnar vi sommarskola som är öppen att söka för dig som studerar till tandhygienist i Sverige.

Verksamhetsförlagd utbildning (VFU)

Verksamhetsförlagd utbildning innebär att en del av din utbildning sker på Folktandvårdens mottagningar där du som studerande ska få utveckla dina kunskaper och färdigheter på sista terminen för att självständigt kunna arbeta som tandhygienist eller tandläkare inom allmäntandvården.

Sommarskola för tandhygieniststudenter

Folktandvården Västra Götaland ordnar varje sommar den så kallade sommarskolan som är öppen för dig som studerar till tandhygienist. Du som får en plats i sommarskolan får chansen att skapa kontakt med vardagen på en mottagning. Du får en ersättning på 15 000 – 16 000 kronor, beroende på vilken termin du har avslutat. Läs mer om sommarskolan via länken i vänstermenyn.

uiqt|wBm%vi5t5{swo{jmzoH%vozmoqwv5{mm%vi5t5{swo{jmzoH%vozmoqwv5{muiqt|wBqvnw5nwts|ivl%vizlmvH%vozmoqwv5{mqvnw5nwts|ivl%vizlmvH%vozmoqwv5{m