Folktandvårdens tandhygienistutbildning

Folktandvården Västra Götaland har under hösten startat en tandhygienistutbildning. Utbildningen ges på distans och är köpt av Karlstads universitet. Den går på heltid, är tvåårig och riktar sig till tandsköterskor inom Folktandvården Västra Götaland som har jobbat minst fem år.

Satsar på egna personalen

– Vi vill satsa på vår egen personal och ta tillvara på den kompetens som finns, säger Anneli Bernhardsson, personalchef Folktandvården Västra Götaland och fortsätter: - Vi har behov av fler tandhygienister i framtiden och det här är en jättebra möjlighet för våra tandsköterskor att vidareutbilda sig.

Praktik på Folktandvårdens mottagningar

En stor del av tandhygienistutbildningen består av praktik på Folktandvårdens olika tandläkarmottagningar runt om i Västra Götalandsregionen. Just nu kan du möta studenter på våra olika mottagningar, då den första praktikperioden startade vecka 46 och pågår till och med vecka 3 nästa år.

Frågor

Välkommen att kontakta Susanne Pehrson, Folktandvården Västra Götalands HR-specialist i utbildningsfrågor. Susanne nås på telefon 0706-29 37 65 eller e-post:  

uiqt|wB{}{ivvm5xmpz{wvH%vozmoqwv5{m{}{ivvm5xmpz{wvH%vozmoqwv5{muiqt|wB&zmjmkki5zmo{|wzxH%vozmoqwv5{mzmjmkki5zmo{|wzxH%vozmoqwv5{m