Lär känna våra medarbetare

 
Hur började din bana inom Folktandvården Västra Götaland?
- Jag började jobba här för 26 år sedan som tandsköterska, och de senaste tre åren har jag jobbat som klinikchef.

Varför ville du bli klinikchef?
- Jag jobbade i nära samarbete med klinikchefen som klinikoordinator i flera år och då fick jag se vad jobbet som klinikchef handlade om. Så småningom kände jag att jag ville vara med och påverka mer och se hur jag kunde få människor att växa. Därför sökte jag klinikchefsjobbet.


Har arbetet som klinikchef motsvarat dina förväntningar?
- Ja, det har det. Det är ett jätteroligt jobb, men det har varit mer omfattande än vad jag trott. Det finns många ansvarsområden som tillkommit och utökat klinikchefens uppgifter, till exempel miljöarbete, brandskydd och att ta fram handlingsplaner och följa upp dem.

Vad är det bästa med ditt jobb?
- Att jag känner att jag har utvecklats och växt som människa. Särskilt bra känns jobbet när det kommer ny personal och jag kan visa på alla möjligheter och fördelar som finns hos oss. Jag uppskattar att Folktandvården har tandvård för alla patienter och att du som anställd har möjlighet att utvecklas och vara med och påverka genom att föra fram dina tankar och idéer.

Vad vill du säga till den som funderar på att söka ett klinikchefsjobb?
- Jag rekommenderar verkligen det! Det är ett utvecklande arbete där du får föra fram dina visioner och idéer. Folk lyssnar på dig men det behöver inte betyda att du alltid får din vilja igenom, det är ett givande och intressant jobb.

uiqt|wB&{izi5xm||mz{{wvH%vozmoqwv5{m{izi5xm||mz{{wvH%vozmoqwv5{m