Folktandvården på konferens om forskning

Folktandvården Västra Götaland stod i år som medarrangör för Gothia Forums årliga forskningskonferens. Dessutom hade vi en monter i utställningshallen med budskapet att vi är Sveriges största forskningspartner inom tandvård.

Folktandvården Västra Götaland är Sveriges största forskningspartner inom tandvård

Tema: Nationell samverkan

Konferensens tema var nationell samverkan. Deltagarna fick en inblick i några nationella och internationella forskningsprojekt, goda exempel på samverkan inom klinisk forskning och mycket tid för nätverkande. Som en röd tråd genom konferensen löpte frågan: Hur samordnar vi idéer och resurser för klinisk forskning i världsklass?

- Att vi är med på den här typen av möten ger oss kontakter med nyckelpersoner både regionalt och nationellt, säger Anders Molander, tandvårdschef för forskning och utbildning.

Om Gothia Forum

Gothia Forum är enhet inom Västra Götalandsregionen och fungerar som en mötesplats och en frivillig resurs för alla som arbetar med klinisk forskning i regionen.

Den årliga forskningskonferensen drivs av Gothia Forum tillsammans med Folktandvården Västra Götaland, Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Chalmers, Sahlgrenska akademin vid Göteborgs universitet, AstraZeneca, Pfizer med flera. Det är tredje året som Gothia Forum ordnar en forskningskonferens.

Frågor och mer information

Välkommen att kontakta Anders Molander, tandvårdschef för forskning och utbildning, med dina frågor. Anders nås på e-post:  .

uiqt|wBivlmz{5uwtivlmzH%vozmoqwv5{mivlmz{5uwtivlmzH%vozmoqwv5{muiqt|wB&zmjmkki5zmo{|wzxH%vozmoqwv5{mzmjmkki5zmo{|wzxH%vozmoqwv5{m