Tävla med oss under Partille och Gothia Cup

Folktandvården kommer som vanligt att finnas på plats på Heden i Göteborg under Partille och Gothia Cup (1-6 juli respektive 15-20 juli), världens största handbolls- och fotbollsturneringar för ungdomar. Vi anordnar två tävlingar på plats.

I vår monter på Heden kan du vara med och kasta prick mot vårt egenutformade tävlingsmål som vaktas av tandtroll. Den som har siktet rätt inställt kan vinna priser som tandborstar, sockerfria tuggummin och tandkräm.

Fototävling på Facebook

Tillsammans med arrangörerna anordnar vi två fototävlingar på Facebook under cupveckorna. Två tävlande per cup har chansen att vinna varsin eltandborste från Braun, värde ca.600 kr. Läs mer om hur du är med och tävlar på facebook.com/partillecup och facebook.com/gothiacup. Tävlingarna utannonseras på respektive facebooksida vecka 27 och 29.

Tandvård på Heden

Utöver allt annat som händer i Folktandvårdens monter finns vi också på plats med vår tandvårdsbuss. I bussen finns ett tandvårdslag bestående av en tandläkare, tandhygienist och tandsköterska, redo att ta hand om eventuella tandolycksfall, utföra enklare undersökningar och ingrepp, svara på frågor och ge råd om munhälsa.

uiqt|wB&uiz|qv5nzqlpH%vozmoqwv5{muiz|qv5nzqlpH%vozmoqwv5{m