Om organisationen

Folktandvården såg dagens ljus 1938 och har sedan dess växt och utvecklats till den moderna tandvårdsorganisation som vi är idag.

Folktandvården finns i hela Sverige. I Västra Götaland är vi 3100 medarbetare som arbetar på 156 mottagningar där vi erbjuder både allmän- och specialisttandvård. Vi forskar för framtiden och utbildar studenter på vår sommarskola, handleder nyutexaminerade tandläkare och utbildar specialisttandläkare. Miljön är viktig för oss och vi arbetar för en långsiktig och hållbar utveckling dessutom är alla våra kliniker miljödiplomerade.

Frisk i munnen hela livet

Vår ledstjärna är visionen "Frisk i munnen hela livet". Vad menar vi med det? Jo, att vi arbetar för att invånarna i Västra Götaland ska kunna vara friska i munnen genom livet. Vi har hög tillgänglighet och vi finns till för alla, ung som gammal. Vi lägger stor vikt vid förebyggande arbete, men utför även den mest komplicerade tandvården där den behövs.

Tandvård till fast pris

Vi på Folktandvården erbjuder Frisktandvård – tandvård till fast pris. Med Frisktandvård får du både förebyggande tandvård och regelbundna undersökningar, till ett fast pris i månaden. Skulle du behöva laga en tand ingår även det i priset.

uiqt|wBqvnw5nwts|ivl%vizlmvH%vozmoqwv5{mqvnw5nwts|ivl%vizlmvH%vozmoqwv5{m