Folktandvården Kvillebäcken

Välkommen till Folktandvården Kvillebäcken

Nya Folktandvården Kvillebäcken öppnar 1 september på Hisingen i Göteborg. Hos oss får du ett personligt bemötande, bra service och självklart säker och trygg tandvård av god kvalitet. Vi hjälper både vuxna och barn med det mesta från en vanlig undersökning till mer komplicerad tandvård och vi har nära samarbete med våra specialister.

Våra duktiga tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor kan också erbjuda dig Frisktandvård där du betalar ett fast pris för din tandvård - ett bra sätt att hålla koll på dina tandvårdskostnader.

Läs mer om Frisktandvård

Hos oss får du två års garanti på fyllningar, kronor och broar och ett års garanti på proteser. 

Om du är osäker på språket eller har en hörselskada eller talskada har du rätt till tolk utan kostnad. Meddela oss om du vill ha tolk så ordnar vi det.

Är du intresserad av att bli patient på Folktandvården Kvillebäcken ber vi dig tills vidare att kontakta vår systerklinik Folktandvården Lundby på telefonnummer 010 - 4418200. Från och med 11 augusti är det möjligt att ringa direkt till oss i Kvillebäcken.

Klinikchef: Carina Bissmarck-Lindberg

Folktandvårdens utvecklingsklinik

I direkt anslutning till allmäntandvårdskliniken i Kvillebäcken ligger Folktandvårdens utvecklingsklinik. Här kommer Folktandvården Västra Götaland att testa, utveckla och arbeta med ny utrustning och nya metoder i nära samarbete med life science-företag, entreprenörer, industrin och andra aktörer inom tandvårds - och hälsoområdet.

Läs mer om Folktandvårdens utvecklingsklinik

 

Kontakta oss

Telefonnummer
010 - 4418330
Telefontid
Måndag-Torsdag 07:00-18:45
Fredag 07:00-14:00
E-post

Besök

Öppettider
Måndag-Torsdag 07:00-19:00
Fredag 07:00-13:00
Besöksadress
Borstbindaregatan 6
417 22 Göteborg
uiqt|wBn|%v5i|%v5s%vqttmjiksmvH%vozmoqwv5{mn|%v5i|%v5s%vqttmjiksmvH%vozmoqwv5{muiqt|wB5