Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Genetikdagarna 23-25 januari 2019, Arken Hotel & Art Garden Spa

Välkommen

Onkogenetiska dagarna 13-14 november 2019

Varje år arrangeras i samarbete mellan alternerande arrangörsort och SFMGs onkogenetiska arbetsgrupp ett tvådagars möte med såväl vetenskapligt innehåll som utbildning och verksamhetsnära samråd riktat till alla som arbetar med klinisk verksamhet inom det cancergenetiska området (såväl läkare inom olika specialitetsområden, genetiska vägledare, sjuksköterskor, sjukhusgenetiker mfl yrkeskategorier är välkomna). Första dagen har ett mer vetenskapligt inriktat innehåll och är ett lämpligt tillfälle för vidareutbildning. Andra dagen är ett arbetsmöte för utbyte av erfarenheter och samordningsprojekt. I anslutning till mötet ges också möjlighet till forskningsplaneringsmöten samt den 12/11 arbetsmöte för SFMGs onkogenetiska arbetsgrupp.

2019 års möte arrangeras i Göteborg, temat är ” Kliniska kontroller och riskreducerande kirurgi för friska personer med måttlig/ hög risk för cancer - vilka effekter finns?” och hålls på Akademicum, Sahlgrenska Akademin, Medicinaregatan 3.

Varmt välkomna önskar den lokala värdverksamheten genom sektionschef Lovisa Lovmar i samarbete med den lokala programgruppen representerade genom Karin Björklund, Kristina Larsson, Margareta Nordling, Fredrik Persson och Anna Öfverholm.