Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Allvarlig coronavirus-smitta i samhället

Minska smittspridningen genom att hålla avstånd till andra och stanna hemma vid minsta förkylningssymptom. Kontakta vården om du känner dig mycket sjuk.

Aktuell information om covid-19 (VGR)

Kompetensutveckling - Astma, KOL och hjärtsjukvård

Sektorsråden för allmänmedicin, barnsjukvård, hjärtsjukvård och internmedicin bjuder in till en kostnadsfri kompetenshöjande fortbildning inom astma, KOL och hjärtsjukvård.

Utbildningen är framtagen av läkare och vänder sig till läkare i primär- och slutenvård, samt andra yrkeskategorier med särskilt uppdrag inom astma, KOL och hjärtsjukvård.

Syfte:
Syftet med utbildningen är kompetenshöjning i enlighet med nationella riktlinjer för att kunna erbjuda patienten en evidensbaserad och jämlik vård.

Anmälan:
Utbildningen ges på flera platser i VGR. Utbildningen är avgiftsfri. Anmälan sker via Regionkalendern  till den dag och plats som passar dig bäst. Det finns tio utbildningstillfällen med start den 22 februari fram till och med den 12 april.

Kontakt

Nina Brandström
Regionutvecklare Koncernkontoret
nina.brandstrom@vgregion.se

Senast uppdaterad: 2020-04-06 15:36