Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Mikael Forslund blir tillförordnad direktör för Fastighet, stöd och service

Porträtt av leende man med glasögon. Han har en randig skjorta och en mörk kavaj.

Den 1 mars blir Mikael Forslund tillförordnad förvaltningsdirektör för Fastighet, stöd och service. Detta efter ett beslut av regiondirektör Håkan Sandahl.

Mikael Forslund slutar i dagarna sitt uppdrag som förvaltningsdirektör på Habilitering & Hälsa för att gå i pension senare i år. Nu träder han istället in som tillförordnad direktör för Fastighet stöd och service, efter nuvarande direktör, Thomas Front.

Tidigare i februari meddelade Thomas Front att han tackat ja till en tjänst som vd för Primär FM Group AB.

– Företaget har i nuläget inga avtal med VGR, men för att undvika spekulationer om risk för intressekonflikter har jag och Thomas Front kommit överens om att det bästa är att han lämnar sin tjänst som förvaltningsdirektör tidigare än tänkt. Han stannar i Västra Götalandsregionen till den sista april och kommer precis som tidigare att rapportera direkt till mig, säger regiondirektör Håkan Sandahl.

– Det känns bra att Mikael Forslund, med sin erfarenhet, har möjlighet att axla ansvaret fram till slutet av juni, säger han vidare.

Neri Samuelsson har sedan tidigare utsetts till ny förvaltningsdirektör för Habilitering & Hälsa, där hon efterträder Mikael Forslund. Hon tillträder också den 1 mars.

Läs också: 

Neri Samuelsson blir direktör för förvaltningen Habilitering & Hälsa

Thomas Front slutar som förvaltningsdirektör


Senast uppdaterad: 2023-02-28 10:31