Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Partiernas budgetförslag 2024

12-13 juni debatterar och beslutar regionfullmäktige nästa års budget. Inför förhandlingarna har partierna möjlighet att lämna in egna förslag antingen enskilt eller tillsammans med något eller några av de andra partierna. Vill du läsa förslagen? De publiceras så snart partierna är klara på vår webb.

Partiernas budgetförslag 2024

Budgeten är Västra Götalandsregionens viktigaste styrdokument för att leda verksamheten det kommande året men också på lite längre sikt. Förutom budgeten finns också flera strategidokument som pekar ut riktningen men det är i budgeten som politikerna prioriterar vad VGR särskilt ska satsa på eller prioritera nästa år, 2024.

Regionfullmäktiges budgetmöte brukar hålla på i två dagar och du har möjlighet att följa debatten via vår webb och i närradio. Budgetdebatten brukar delas i olika delar till exempel utifrån våra huvudsakliga uppdrag: hälso- och sjukvård, kultur, regional utveckling och kollektivtrafik.

Regionfullmäktige direkt: Webb-tv och webbradio från regionfullmäktige


Senast uppdaterad: 2023-07-19 13:40