Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Så vässas verktygen för innovation

Publicerad: Uppdaterad:

För tredje året i rad arrangerar Västra Götalandsregionen Framtid Västra Götaland. I år handlar konferensen om hur vi skapar ännu bättre förutsättningar för de innovativa lösningarna – de som bidrar till västsvensk konkurrenskraft och skapar värde och ett gott liv för alla som lever och verkar i Västra Götaland. Konferensen går av stapeln 4 december på Svenska Mässan i Göteborg.

Vi står inför stora samhällsutmaningar som måste hanteras. Vi ser bland annat en åldrande befolkning med allt större behov av vård och omsorg och en eskalerande klimatpåverkan. Men det är utmaningar som också rymmer möjligheter till affärer och nya metoder och lösningar inom bland annat vård och omsorg.

– I år kommer Framtid Västra Götaland att handla om hur vi kan vässa våra verktyg för innovation i Västra Götaland, säger Jenny Sjöstedt, projektledare för Framtid Västra Götaland 2018. På så sätt vill vi öka förmågan till förnyelse och en långsiktigt hållbar utveckling inom både näringslivet och den offentlig sektorn.

Mer information och anmälan

 

Fakta

Framtid Västra Götaland är ett initiativ inom ramen för Västra Götalandsregionens strategi för tillväxt och utveckling i Västra Götaland - VG2020. Syftet med konferenserna är att erbjuda kommunala, regionala och nationella aktörer, civilsamhälle och näringsliv en arena för ökad kunskap och samsyn kring utmaningar och lösningar för olika framtida regionala utvecklings- och tillväxtfrågor.

Konferensen vänder sig till dig som ansvarar för eller arbetar med framtidens utvecklingsfrågor inom offentlig och privat sektor. Såväl politiker, tjänstemän som företrädare för näringsliv och föreningar är välkomna.


Publicerad: