Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Västerhavsveckan i full gång

Publicerad: Uppdaterad:

Västerhavsveckan är en temavecka för havsmiljön som arrangeras av Västra Götalandsregionen. Nu är programmet med hundratals intressanta aktiviteter i full gång.

Västerhavsveckan är en temavecka för havsmiljön för att öka kunskapen om Västerhavets miljö. Samtidigt som du kan delta i hundratals roliga, spännande och havsnära aktiviteter får du ökad kunskap om de utmaningar Västerhavet står inför. Fler orter och arrangörer än tidigare medverkar och vi kan lova många aktiviteter utöver de vanliga.

- Eftersom nästan allt är gratis för besökaren ges alla möjlighet att ta del av programmet. Man kan följa med på sälsafari, möta forskare, prova havskajak, vandra med guide, besöka en fyrplats, uppleva det marina kulturarvet, lära sig om hållbart fiske och få kunskap om annorlunda mat från havet, säger projektledare Gunilla Fransson Bangura.

Hjälp också forskarna i deras arbete. Under Västerhavsveckan kan du delta i medborgarforskning, bioblitz och mycket annat. Mer information finns på Västerhavsveckans webbplats under fliken Hjälp en forskare.

Du kan också följa Västerhavsveckan på Facebook, Instagram och Twitter.

Västerhavsveckan

Läs hela pressmeddelandet

Kontakt

Gunilla Fransson Bangura

projektledare för Västerhavsveckan

Telefon

0709-30 59 30

E-post

gunilla.fransson.bangura@vgregion.se

Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Publicerad: