Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

BussOhoj!

Det finns många sätt att resa hållbart med en vikcykel. BussOhoj! är en satsning för att fler ska upptäcka fördelarna med att kombinera vikcykel och kollektivtrafik för sina resor. Alla deltagare i projektet får låna en vikcykel under tre månader för att testa på nya resvanor.

Anmälan till höstens omgång nu stängd

Nu sitter vi och tittar på alla inkomna ansökningar. Du kommer att veta om du har blivit antagen till projektet eller ej innan månadsskiftet juni/ juli.


Om projektet BussOhoj!

Deltagarna i BussOhoj! testar på att vara ”flexikanter” – en flexibel och nytänkande trafikant – samtidigt som de inspirerar andra i sin närhet till hållbara resvanor. Projektet pågår i tre månader och vänder sig till den som vill använda cykel mer i sina vardagsresor. Med en vikcykel kan man kombinationspendla med kollektivtrafiken, då cykeln kan vikas ihop vid transport och förvaring. Det är bra för hälsan och klimatet, och är ett smidigt sätt att ta sig fram!

Följ deltagarnas resa på Instagram

Projektdeltagarna turas om att uppdatera Instagramkontot @bussohoj där de under varsin vecka berättar om sina vardagsresor. Följ kontot i appen eller på webben www.instagram.com/bussohoj

Slutrapport 2017

Slutrapport för BussOhoj! år 2017, med projektresultat, måluppfyllnad, förslag till utveckling av projektet samt kommentarer och citat från deltagare.

Slutrapport BussOhoj! 2017

Kontakt

William Schotte
Projektledare
william.schotte@goteborgsregionen.se

Vi finns på sociala medier

Senast uppdaterad: 2019-06-10 16:27