Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Ta den för laget!

Ta den för laget! Det är VGR:s utmaning till idrottslivet. Ju fler som vaccinerar sig, desto tryggare blir det på läktaren. Innehållet på denna sida riktar sig främst till västsvenska idrottsföreningar.

Att vaccinera sig mot covid-19 är det bästa sättet att undvika allvarlig sjukdom. På så sätt minskar också risken för att idrottslivet ska drabbas av nya restriktioner i framtiden.

VGR utmanar er som förening att "ta den för laget" – och att ni i er tur utmanar era supportrar att göra detsamma.

Stötta budskapet "Ta den för laget"

Ju fler föreningar som tar ställning och utmanar sina supportrar att vaccinera sig mot covid-19 desto starkare blir vårt gemensamma budskap. Ni avgör själva hur mycket ni kan och vill bidra. Det kan till exempel vara korta filmer med spelare/ledare, inlägg i sociala medier, nyhetsbrev, affischering. Eller nåt helt annat.

Om ni inte har möjlighet till eget material har VGR bilder för sociala medier samt affischer som ni får använda fritt.

Bilder till sociala medier, JPG 1200x1200 pixlar:

Affisch för utskrift i A3 eller A4:

På den tomma ytan längst ner till höger får ni gärna lägga in er egen logotyp. Om ni inte har möjlighet att skriva ut affischer kan VGR skicka färdigtryckta affischer. Kontakta VGR:s kommunikatörer.

Viktiga länkar ni gärna får sprida:

Exempel på hur några föreningar gjort

Januari 2022:

September 2021:

Fakta om vaccination mot covid-19


Senast uppdaterad: 2022-04-06 11:35