Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet Hoppa till chatbot

Vaccina fördubblar sin kapacitet i Skövde

Från och med vecka 23 kommer den avtalade vaccinatören Vaccina successivt att fördubbla sin vaccinationskapacitet i sin lokal centralt i Skövde. Vaccina har idag en kapacitet på cirka 2 000 doser i veckan i Skövde och kommer nu successivt att öka detta de närmaste veckorna.

Men, det är vaccinbrist och kapacitet ska inte förväxlas med tillgång på vaccin och antal lediga tider.

Lediga tider hos samtliga vaccinatörer

- Invånare i Skövde med omnejd kan känna sig trygga med att de kan boka tid för vaccination där de bor. Vi jobbar målmedvetet och följer vår tidsplan för att alla ska kunna erbjudas vaccin senast 5 september säger Kristine Rygge, vaccinationssamordnare i Västra Götalandsregionen.

- Vi är stolta och glada över att kunna ta ett större ansvar i massvaccinationen i Skövde. I en tid med vaccinbrist manar vi till tålamod i takt med att fler bokningsbara tider tillgängliggörs. Vi uppmanar alla att respektfullt följa prioriteringsordningen som gäller samt att följa restriktionerna som råder. Tillsammans hjälps vi åt, säger Henrik Werner, projektansvarig på Vaccina i Västra Götaland.


Senast uppdaterad: 2021-06-03 08:48