Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Vill du hjälpa till?

Under covid-19-pandemin har många visat sitt stöd för hälso- och sjukvården genom erbjudanden och gåvor. Vi är mycket tacksamma för det engagemang som ni privatpersoner och företag visat. Det har hjälpt oss under en påfrestande tid. Nu går vi tillbaka till mer normala rutiner och tar därför inte längre emot mat och gåvor. Här finns information om vart du vänder dig med din fråga eller erbjudande.

Bemanning och personal

Välkommen att söka bland våra lediga tjänster.

Sök jobb i VGR

Skyddsmateriel

Producent eller leverantör av vårdmaterial

Vi har nu tagit emot ett stort antal erbjudanden om leveranser av sjukvårdsrelaterat material som vi har sparat i vår databas. För tillfället har vi de produkter vi behöver, men vi återkommer om behov skulle uppstå.

Visir

Visir är inte längre en bristvara inom Västra Götalandsregionen och vi tar därmed inte emot visirdonationer längre. Ett stort tack till alla som under en period tillverkat och skänkt visir.

Innovationer

Har du utvecklings- eller innovationsprojekt kopplat till covid-19 och behöver komma i kontakt med VGR:s hälso- och sjukvård kontakta innovationsplattformen@vgregion.se

Lokaler och fastigheter

Västra Götalandsregionen har i nuläget inget behov av extra lokaler. Vill du ändå ställa din lokal eller fastighet till förfogande så registrerar vi det och hör av oss om behov uppstår. Ange vad det är för typ av lokal/fastighet, var den ligger och hur stor den är i antal rum och/eller kvadratmeter. Kontakta vastfastigheter.corona@vgregion.se

Senast uppdaterad: 2020-07-03 12:12