Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Informationsmöte om EU:s investeringsplan

Informationsmöte och möjlighet att diskutera projektidéer den 25 och 26 april.

Sedan den globala ekonomi- och finanskrisen har investeringstakten i EU varit låg. Samordnade insatser på EU-nivå krävs för att vända den nedåtgående trenden och få fart på återhämtningen. Tillräckliga resurser finns och måste mobiliseras i hela EU till stöd för investeringar. Investeringsplanen ska ta bort hinder för investeringar, marknadsföra och bistå investeringsprojekt och använda nya och befintliga ekonomiska resurser på ett smartare sätt.

Europa Direkt Fyrbodal och Sjuhärad kommer tillsammans med EU-kommissionen, Europeiska Investeringsbanken (EIB) och Almi Företagspartner att arrangera ett seminarium tisdag 25 och onsdag 26 april gällande investeringsplanen. Det kommer även finnas möjlighet att boka tid för att diskutera projektidéer under eftermiddagen med EIB eller Almi.

Informationsmötet genomförs på Åmåls stadshotell tisdag den 25 april mellan kl. 9.30-15.00 samt 26 april mellan 9.30-15.00 på Navet Science Center, Borås.

Mer information och anmälan

Information från EU-kommissionen, Europeiska Investeringsbanken (EIB) och Almi Företagspartner sker på förmiddagen. Enskilt möte med EIB och Almi kan bokas in under eftermiddagen, kontakta Europa Direkt Fyrbodal eller Sjuhärad för mer information.

Läs mer om EU:s investeringsplan och se inbjudan med program i kolumnen till höger. 

Sista anmälningsdag är 19 april.
Frågor och anmälan skickas till europadirekt@amal.se

Frågor och anmälan skickas till europadirekt@bollebygd.se

Senast uppdaterad: 2018-07-09 08:01