Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Uppföljningsmöte Digitalisering, 9 maj VGR Campus Nya Varvet, Göteborg

Det är nu cirka en månad sedan vi anordnade mobiliseringsmötet digitalisering i Vänersborg.  Flera intressanta projektidéer kom ut ur mötet som vi nu ska ta tillfälle i akt att diskutera vidare. Därför bjuder vi nu in aktörerna till ett uppföljningsmöte för att diskutera projektidéer till nästkommande utlysning inom Socialfonden programområde 2. Mötet ger aktörerna en möjlighet att mötas i mindre grupper och diskutera projektidéerna under en längre tid och förhoppningsvis enas i en projektidé. Representanter från sekretariatet för strukturfondspartnerskapet Västsverige och Västra Götalandsregionen kommer finnas på plats för att hjälpa till i diskussionen men det är projektaktörerna som ska driva samtalen framåt.

Bifogat i mailet finner ni ett preliminärt schema för dagen. Strukturen för dagen ser ut som sådan att det finns utrymme för 4 projektidéer på förmiddagen och 4 projektidéer på eftermiddagen. Det finns fortfarande möjlighet att komma med ytterligare projektidéer, så har ni förslag på projekt kontakta oss på sekretariatet. Mötet tar vid på VGR Campus Nya Varvet den 9 maj.

Program för dagen.

För anmälan kontakta josef.gustafsson@vgregion.se skriv gärna vilken projektidé ni vill diskutera på uppföljningsmötet.

Vid ytterligare frågor vänligen kontakta josef.gustafsson@vgregion.se

Senast uppdaterad: 2018-07-09 08:02