Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

200 medarbetare redo för digitala vårdmöten

Publicerad: Uppdaterad:

Det är viktigt att få den hjälp man behöver, utan att riskera smittspridning. I veckan utbildades över 200 medarbetare för att kunna ge vård och stöd på distans.

Är du förkyld eller har luftvägssymtom som hosta, andningssvårigheter eller feber? Istället för att komma till mottagningen eller boka av din tid kan du kontakta oss per telefon eller via 1177 Vårdguidens e-tjänster, så bokar vi om ditt besök till ett telefonbesök eller videobesök om det är möjligt.

1177 Vårdguidens e-tjänster

Säkra videomöten med Mitt vårdmöte

Videomöte

Vi erbjuder behandling och stöd på distans som komplement till mottagningsbesök. Hör med din behandlare om ditt besök kan genomföras som ett videomöte. Allt du behöver är internetuppkoppling, en telefon, läsplatta eller dator med kamera och appen Mitt Vårdmöte. Mitt Vårdmöte har tagits fram för specialistvården inom Västra Götalandsregionen för att genomföra videomöten med god patient- och informationssäkerhet. 

Så använder du Mitt vårdmöte

Så använder du Mitt vårdmöte, teckenspråk

Ladda ner Mitt vårdmöte:

Android

Apple

 

Publicerad:
Uppdaterad: