Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Känslor

För iPhone
 = För Iphone / Ipad 
För mobiler med Android
 = För mobiler med Android

Empatico
 Empatico 

Memory med 20 brickor med tecknade ansikten som uttrycker olika känslor delvis avancerade. Hitta rätt par och få förklaring på en situation när man kan uppleva känslan. Det går att välja att ha med eller utan ljud till.

Empatico - iTunes 
För iPhone

Peppy Pals Farm
 Peppy Pals Farm

Spel med 13 olika små övningar som går ut på att fyra olika karaktärer - kanin, häst, hund och uggla - ska hjälpa varandra att lösa olika problem. Appen kan fungera som underlag för att prata om känslor.

Puppy Pals - iTunes 
För iPhone
Peppy Pals Farm - Google play 
För mobiler med Android

Autism Express
 AutismXpress

Appen visar tolv tecknade symboler med olika känsloutryck, engelsk text till bilden. Tryck på ikonen och se ansiktsuttrycket och lyssna på hur det kan låta när känslan infinner sig. Kan användas som underlag för att prata om känslor eller att uttrycka känslor.

AutismXpress - Google Play 
För mobiler med Android

Peppy Pals Beach
 Peppy Pals Beach

Innehåller 14 olika små spel som utspelas på en strand. I aktiviteterna ska djuren bland annat hjälpa varandra eller göra en aktivitet tillsammans. I en av aktiviteterna går det att forma djurens ansikten så att de visar olika känslor. Appen kan fungera som underlag för att prata om känslor. 

Peppy Pals Beach - iTunes 
För iPhone
Peppy Pals Beach - Google play 
För mobiler med Android
Senast uppdaterad: 2018-07-31 13:30