Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Minne

 = För Iphone / Ipad
 = För mobiler med Android

Anns flashcards
 Anns flashcards

Kort med olika tecknade bilder, siffror, bokstäver och inspelat tal. Korten med bilder visas, därefter vänds de. Uppgiften är att komma ihåg var korten som efterfrågas ligger. Två till tio bilder.

Anns flashcards - iTunes 

I say free
 I say free

Se och lyssna på en sekvens, repetera genom att trycka på knapparna på skärmen. Knapparna har olika färger. Svårighetsgraden ökar successivt.

I say free - iTunes 

Memorise
 Memorise (neurogames)

Se och lyssna på en sekvens, repetera genom att trycka på skärmen. Det går att välja mellan tre svårighetsgrader vid start. I övningen ökar sedan svårighetsgraden successivt.

Memorise (neurogames) - iTunes 

Memory train
 Memory Train

När tåget åker är uppgiften att hjälpa elefanten att komma ihåg exempelvis form eller färg på det föremål som visats.

Memory Train - iTunes 

Monster Hunt
 Monster Hunt

Flera kort varav några visas därefter vänds de. Uppgiften är att komma ihåg var monstren har gömt sig. Det går att välja antal kort vid starten. Svårighetsgraden ökar successivt. Går att spela flera personer.

Monster Hunt - iTunes 

Ruby Repeat
 RubyRepeat

Se och lyssna på en sekvens, repetera genom att trycka på knapparna på skärmen. Det går att välja mellan en färg eller olika färger på knapparna. Svårighetsgraden ökar successivt.

RubyRepeat - iTunes 
RubyRepeat - Google Play 

Zogaj
 Zogaj 

Innehåller två olika övningar. I första övningen är uppgiften att komma ihåg par av olika bilder som sedan skall hittas i ett memory. Den andra övningen presenterar bilder som kommer efter varandra, uppgiften är att komma ihåg i vilken ordning bilderna visas. Svårigheten ökar genom val.

Zogaj - iTunes 
Senast uppdaterad: 2017-10-18 12:24