Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Påminnelse

 = För Iphone / Ipad 

 = För mobiler med Android

Grundfunktioner

 Påminnelsefunktion i iPhone

Enkelt påminnelsestöd. Grundfunktion för påminnelser. Kan i vissa versioner även ställas in för att påminna vid en tid eller en plats. Den går också att använda som checklista för att bocka av enstaka eller återkommande aktiviteter.

 
Klocka

Det fungerar även att använda grundfunktionen Klocka som påminnelsestöd och vid återkommande larm. Den kan ställas in på flera tider, för t.ex. morgonrutiner.

Påminnelsefunktion i Android-smartphones

Påminnelsestöd i kalender, grundfunktion i Android-smartphones.


Påminnelsestöd som finns i de flesta mobiltelefoner, även äldre modeller 

 
Anteckningar som stöd för att komma ihåg

Anteckningar finns som standardfunktion i alla mobiler. De kan användas för att skriva upp listor för att lättare komma ihåg eller skriva anteckningar från t.ex. ett möte eller vilka läxor som ska göras.

 
Röstanteckningar för att komma ihåg

Ett enkelt stöd för att komma ihåg. Du kan även prata in dina minnesanteckningar istället för att skriva. Appen finns som standardfunktion i alla mobiler. Den går på vissa mobiler att dela informationen vi e-post eller sms.

  Foto som stöd för att komma ihåg

Kamera finns som standardfunktion. Att ta foton på saker eller miljöer kan användas som stöd för att komma ihåg. På Iphone finns som standard en genväg till kameran på startskärmen.


Andra påminnelseappar

 Any.DO

I appen är det lätt att skriva eller prata in påminnelser (som omvandlas till text). Man kan ta bort påminnelser genom att skaka på telefonen. Det går även att dela att göra-listor.

Any.DO - iTunes 

Any.DO - Google Play 


 
Awesome Note

Påminnelsestöd/anteckningar för att komma ihåg, strukturerade i mappar. Det går att lägga in information som att göra-listor, påminnelser och kalender. Det går att anpassa antalet mappar och strukturen på innehållet i dem.

Awesome Note - iTunes 


 Bugme!

En virtuell anslagstavla med post-it lappar. Går att använda som anteckningar eller med påminnelselarm.

Bugme! - iTunes 


 Colornote

Appen används för att göra minnesanteckningar, att göra listor, meddelanden, handlingslistor med mera. Den organiserar anteckningarna med olika färger. Den kan ge påminnelser och det går att söka bland anteckningarna. Det går även att dela att göra-listor.

ColorNote - Google Play 

Senast uppdaterad: 2017-10-18 12:24