Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Schema

 = För Iphone / Ipad
 = För mobiler med Android

Skolfoto
 Skolfoto, Skolfoto XL

Skolfoto är en app för att hålla koll på sitt skolschema och sina läxor. Det går att lägga in och få påminnelser om när lektioner börjar. Det går även att registrera uppgifter, det vill säga skriva upp läxor och prov och sedan få påminnelser om dem när man är hemma. Som beskrivning till läxor kan både foton och ljudfiler sparas. Om man använder samma wifi-nätverk går det även att dela scheman och uppgifter. Det gör att exempelvis en lärare kan dela schema och uppgifter med eleverna i en klass.

Skolfoto - iTunes 
Skolfoto - Google Play 

Niki Agenda
 
Niki Agenda

I Niki Agenda kan man skapa ett veckoschema med bilder och färgkodning. Det finns massor av bilder i appen, men det även går att lägga in egna bilder. Det går också att ändra dagarnas färgkodning.

Niki Agenda - iTunes 

Kid todo
 
KidTodo

Appen är enkel att arbeta i. Man gör ett schema med egna bilder och man kan sen bocka av det man gjort.

KidTodo - iTunes 

Tasuc
 
Tasuc Schedule 

Snabb och enkel. Bilder med tal sparas i olika scheman. Kan översättas till önskat språk och anpassas med egna bilder.

Tasuc Schedule - YouTube

Tasuc Schedule - iTunes 
Tasuc Schedule - Google Play  

FTVS
 FTVS HD - First Then Visual Schedule HD

Skapa checklistor, aktivitetsscheman. Möjligheter till larm vid aktivitets slut. Kan använda timer för hel lista eller delmoment. Listorna kan visas och bockas av på flera olika sätt. Använd bilder från appen, Google eller egna foton/filmklipp. Spela in eget tal eller använd ljudfil. 

FTVS HD - YouTube

FTVS HD - iTunes 

Min rutin schema
 Min rutin schema

En app där det är lätt att skapa rutiner med egna bilder eller via appens bildgalleri. En fördel är att man kan ställa in en timer för varje steg i rutinen samt även spela in meddelanden via diktafon. Man kan lätt ta sig till nästa steg i rutinen. Möjlighet att pausa, gå tillbaka eller stega framåt.

Min rutin schema - Itunes 

 

My Class Schedule
 My Class Schedule

Skolschema med färgkoder där man kan lägga in påminnelser. Appen fungerar på samma sätt som Classes.

My Class Schedule - Google Play 

My Class Schedule
 Pictoplan

Kalender med bilder, påminnelse och checklista. Möjlighet att lägga till veckodagsfärger. Inga datum, går att göra flera scheman, skapa PDF att skriva ut eller mejla. Bildbank med 200 bilder och det går även att lägga in foton, video och ljud. 

Pictoplan - Itunes 
Senast uppdaterad: 2016-10-13 17:19