Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Talstimulans

 = För Iphone / Ipad
 = För mobiler med Android

 
Babbapp
 Babbapp (Babblarna)

Talstimulerande app för barn i tidigt stadie av talutvecklingen. Figurerna Babblarna inbjuder användaren till att härma dem i sång, dans och tal. Roliga filmklipp med Babblarna finns även på Youtube. 

Babblarna - iTunes 
Babbap - Google play 

Bokstavspussel
 Bokstavspussel 

App där det dels finns ett färdigt utbud av bilder att ljuda och bokstavera samman ord till, dels möjligheter att lägga in egna bilder, ljud och text att arbeta med. Det går att skriva med andra bokstäver än svenska och träna tal på olika språk, beroende av vilka tangentbord man själv lagt in i iPaden. Användaren kan lyssna och träna på både enskilda bokstavsljud och på orden i helhet. Man drar bokstäverna till rätt plats i ordet och övningarna är självrättande. Appen kan användas både för talträning och för läs- och skrivträning. 

Bokstavspussel - iTunes 

Fonemo
 Fonemix

I appen går det att öva på s-ljudet, ord på bilderna har s-ljudet i början, mitten och slutet. Prata om bilderna, göra ordlekar och små sagor. Det går att spela in via mikrofon i appen och lyssna.

Fonemix - iTunes 
Senast uppdaterad: 2018-07-31 09:10